Vilkår og betingelser; senest opdateret d. 15. marts 2021.

Disse købsbetingelser udgør en juridisk bindende aftale indgået mellem dig, hvad enten det er personligt eller på vegne af en enhed (“dig”) og Konggaard ApS (“vi”, “os” eller “vores”), om din adgang til og køb på https://shop.xtreme.dk-websted såvel som enhver anden online relation, linket eller på anden måde forbundet dertil (samlet “webstedet”).

Du accepterer, at du ved at købe på webstedet har læst, forstået og accepterer at være bundet af alle disse købsbetingelser. Hvis du ikke er enig i beskrevne vilkår og betingelser, er det udtrykkeligt forbudt at købe på webstedet, og du skal stoppe med det samme.

Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at foretage tilføjelser eller ændringer af disse købsbetingelser til enhver tid og af enhver grund. Vi advisere kun om eventuelle ændringer ved at opdatere “Senest opdateret” dato for disse købsbetingelser, og du giver afkald på enhver ret til at modtage specifik meddelelse om hver sådan ændring.

Ved at gennemføre køb erklærer du, at: (1) alle registreringsoplysninger, du indsender, er rigtige, nøjagtige, aktuelle og komplette; (2) du vil opretholde nøjagtigheden af ​​sådanne oplysninger og straks opdatere sådanne registreringsoplysninger efter behov; (3) du juridiske er i stand til at accepterer og overholde disse købsbetingelser.

PRODUKTER

Vi bestræber os på at vise farver, funktioner, specifikationer og detaljer på de produkter, der er tilgængelige på webstedet, så nøjagtigt som muligt. Vi garanterer imidlertid ikke, at farver, funktionern specifikationer og detaljer på produkterne er nøjagtige, komplette, pålidelige, aktuelle eller fri for andre fejl, eller at din skærmvisning muligvis ikke nøjagtigt afspejler de faktiske farver og detaljer på produkterne.

Alle produkter sælges afhængig af tilgængelighed, og vi kan ikke garantere, at varerne er på lager eller er tilgængelige på en specifik angivet fremtidig dato. Vi forbeholder os ret til at ophøre med at sælge produkter til enhver tid af enhver grund. Priserne på alle produkter kan ændres uden varsel.

BETALING

Vi accepterer online betalingsformer leveret gennem en online betalingsudbyder efter eget valg. Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kortoplysninger til alle køb foretaget via webstedet. Du accepterer yderligere straks at kontakte os med opdaterede kort- og betalingsoplysninger, herunder e-mail-adresse, betalingsmetode og betalingskortets udløbsdato, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov. Alle betalinger skal ske i danske kroner (DKK).

I tilfælde af levering til en adresse uden for EU; lokal skat og/eller gebyrer kan tilføjes prisen på køb i henhold til lokale myndigheders krav. Der opkræves lokal skat og/eller gebyrer; (1) inden levering via lokale forsendelsestjenester, (2) efter behandlingsproces hos lokale toldmyndigheder foretaget af enhver tjenesteudbyder valgt af lokale myndigheder. 

Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, der er placeret gennem webstedet. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere de købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der placeres af eller under den samme kundekonto, den samme betalingsmetode og/eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- eller leveringsadresse.

REFUSION/RETURNERING/ANNULLERING

Alle salg betragtes som endelige, og der udstedes ingen refusion på; (1) ethvert produkt, der produceres og/eller placeres i produktion baseret på det specifikke køb; (2) ethvert produkt produceret med tilpasning og/eller personalisering. Øvrige produkter, i forhold til førnævnte, kan returneres mod refusion mindst indtil 14 dage efter leveringsdato hvis; (1) produktet er ikke har været benyttet til andet end påtagning i forbindelse med produktvurdering, (2) alle oprindeligt fastgjorte mærker fortsat er fastgjort på original facon, (3) produktet ikke har taget kropslugt fra produktvurderingens påtagning, (4) produktet i øvrigt er fejlfrit og i samme stand som fremsendt. Du skal selv kontakte os vedrørende returneringsmulighed, før køb såfremt du er i tvivl, eller efter køb såfremt du ønsker at foretage en returnering.

Alle returneringer er underlagt ovenstående definition af refunderbare produkter. Fragtomkostninger forbundet med en retur refunderes ikke. Ved refusion af refunderbare produkter refunderes ingen fragtomkostninger, der stammer fra leveringen. Returneringer modtaget som en konsekvens af din manglende evne til at modtage og/eller afhente på et afhentningssted, betragtes som ikke refunderbare.

Annullering udføres manuelt efter din anmodning til os. Annullering kan kun gives på produkter, der ikke, før vi har lært om din anmodning, endnu er behandlet til produktion og/eller behandlet til forsendelse. Enhver annullering kan være genstand for et af os defineret rimeligt gebyr.

– – – – – – – – – – – – –